Ontwerp

SolutionLab

3D-SIMULATIE

Wanneer er klachten zijn rondom het binnenklimaat in een gebouw is het vaak erg lastig te achterhalen waar het probleem zit. Door middel van dynamische simulatieberekeningen kan SolutionLab de oorzaak van de problemen inzichtelijk maken. Met de 3D-simulatieberekening kunnen we optredende warmtestromen en temperaturen in gebouwen bepalen door per uur het gehele jaar de warmtestromen van het gebouw en/of ruimtes te berekenen.
SolutionLab doet dit door middel van het gebruik van het VABI UO gebouwsimulatie programma. Tevens kan door middel van de software het te verwachten energieverbruik worden voorspeld of verbetermaatregelen direct worden berekend.
Bij onderzoek naar veel voorkomende en aanhoudende (binnenklimaat)klachten adviseert SolutionLab om vanuit de basis te onderzoeken welke uitgangspunten primair zijn toegepast om het gebouw of een ruimte te klimatiseren. Met behulp van een VABI UO gebouwsimulatieberekening kan inzichtelijk worden gemaakt waar in actuele situaties binnenklimaatproblemen ontstaan.
Vraag vrijblijvend een offerte aan door een mail te sturen naar info@solutionlab.nl

GA TERUG NAAR HET VOLLEDIGE DIENSTEN OVERZICHT

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u mee en kunnen u, indien nodig, voorzien van advies.

Contact informatie

SolutionLab BV
Kryptonstraat 32
2718 TD Zoetermeer

079-3604533
info@solutionlab.nl
www.solutionlab.nl

BTW: NL853025113B01
KvK: 58404325

Social Media

tijdelijk display none

facebook  linkedin

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.