NEN2767 conditiemeting

De NEN 2767-methodiek geeft een éénduidig handvat voor de conditiemeting aan technische installaties en gebouwen. SolutionLab kan een NEN2767-inspectie voor u uitvoeren. Onze daarvoor gekwalificeerde inspecteurs kunnen voor u een statusrapportage opstellen, waarin de conditie van alle onderdelen wordt benoemd. Voor onze conditiemetingen maken wij gebruik van de software O-Prognose. Hierdoor zijn wij na een inspectie in staat om u met de budgettering voor meerjaren onderhoudsbegrotingen te ondersteunen of om uitgebreide statusrapportages aan te leveren.

NEN1006 inspectie

Tijdens de NEN1006 inspectie zullen de inspecteurs van SolutionLab uw drinkwaterinstallatie toetsten met de normen van de NEN1006. Aan de hand van de toetsing kunnen eventuele gebreken in uw drinkwaterinstallatie worden vastgesteld, deze gebreken zullen in een duidelijke rapportage aan u worden overhandigd.

NEN3140 inspectie

Om de elektrische veiligheid in de exploitatiefase te garanderen, is de NEN3140-norm ontwikkeld. Gebouweigenaren of werkgevers dienen aan te tonen er alles aan te doen of te hebben gedaan om een veilige elektrotechnische installatie in stand te houden. Dit kunnen ze doen door elektrotechnische installaties en apparaten periodiek aan een NEN 3140-keuring te onderwerpen. Dit moet gebeuren door speciaal daarvoor opgeleide personen.

Rgd-BOEI inspectie

De Rgd-BOEI inspectiesystematiek is in 2009 geïntroduceerd door de Rijksgebouwendienst (nu het Rijksvastgoedbedrijf) en heeft als functie om alle vormen van inspecties en beheer binnen een gebouw te integreren tot één systeem.

De Rgd-BOEI inspecties zijn verdeeld in 4 disciplines te weten:
– Bouwkunde
– Elektrotechniek
– Werktuigbouwkunde
– Transporttechniek

Elk van de bovenstaande disciplines wort getoetst op 4 aspecten, deze aspecten zijn Brand, Onderhoud, Energie en Duurzaamheid en Informatie, wet- en regelgeving (BOEI).

De BOEI inspectiesystematiek is een vastlegging van de situatie ten tijde van de inspectie, alles wat tijdens de inspectie niet in orde is dient te worden benoemd.

Technical Due Diligence

Wanneer u een gebouw aankoopt, in gebruik neemt of beheert, is het belangrijk dat u aan alle wettelijke verplichtingen rondom gezondheid, veiligheid en milieu voldoet. In de complexe wereld van wet- en regelgeving kan SolutionLab u ondersteunen om te kijken of uw gebouw aan alle wet- en regelgeving voldoet. Door middel van een inspectie ter plaatse toetsen wij de actuele staat van onderhoud, functies en gebouwindelingen. In een uitgebreide rapportage leggen wij onze bevindingen vast.

EPA-U energielabel

Bij bouw, verhuur of verkoop van een utiliteitsgebouw is het verplicht om een energielabel op te stellen. SolutionLab kan dit voor u doen. Wij stellen een rapport op waarin de energieprestaties van het gebouw zijn vastgelegd. Verder kunnen wij adviseren op welke wijze energiebesparingen kunnen worden gerealiseerd.

GA TERUG NAAR HET VOLLEDIGE DIENSTEN OVERZICHT

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u mee en kunnen u, indien nodig, voorzien van advies.

Contact informatie

SolutionLab BV
Kryptonstraat 32
2718 TD Zoetermeer

079-3604533
info@solutionlab.nl
www.solutionlab.nl

BTW: NL853025113B01
KvK: 58404325

Social Media

tijdelijk display none

facebook  linkedin

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.