SolutionLab is een technisch advies- en onderzoeksbureau op het gebied van installatietechniek. Onze werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op koel-, cv-, luchtbehandelings-, en drinkwaterinstallaties.

Wij onderscheiden ons door uitgebreide proceskennis, flexibiliteit, en een persoonlijke aanpak. Als onafhankelijke onderneming dragen wij er zorg voor dat onze opdrachtgevers de optimale prijs-kwaliteitgarantie krijgen. SolutionLab heeft geen eigen laboratorium, al onze onderzoeken worden door een geaccrediteerd laboratorium verricht.

Binnen onze visie zijn energetisch verantwoorden en duurzaam de komende jaren kernwoorden. Het is hierbij dan ook essentieel dat technische- en comfortinstallaties optimaal functioneren. SolutionLab is in staat om bedrijven en instellingen volledig te faciliteren in de vraag om technische- en comfortinstallaties optimaal te laten functioneren. Bij deze aanpak staat persoonlijk contact en prijs-kwaliteit centraal.

Onze missie is om door middel van uitgebreide specialistische- en proceskennis van technische- en comfortinstallaties bij bedrijven en instellingen bij te dragen aan een gezond, duurzaam en optimaal heersend binnenmilieu.

Wilt u weten wat SolutionLab voor u kan betekenen? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@solutionlab.nl, wij nemen dan contact met u op. SolutionLab is ook telefonisch bereikbaar op: 079-360 45 33.

Bezoek / postadres

Kryptonstraat 32
2718 TD Zoetermeer
tel: 079-360 45 33