Ontwerp

SolutionLab

CV-KETEL

Het onderhouden van de CV-ketel is erg belangrijk. Zo kunnen teveel chemische parameters zorgen voor defecten aan de installatie, wat tot hoge kosten kan leiden. SolutionLab kan uw CV-ketel voor u controleren en advies geven over het onderhoud ervan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een controle van uw CV-ketel door een e-mail te sturen naar info@solutionlab.nl

Koeltoren
Legionella kan zich snel ontwikkelen in koeltorens. En door het grote bereik van de nevel kunnen grote groepen mensen makkelijk ziek worden als er van legionella sprake is. Wanneer u een koeltoren in uw beheer heeft, is het dan ook belangrijk dat deze aan een aantal strenge regels voldoet. SolutionLab kan de controle hierop, door middel van het nemen van monsters, voor u uitvoeren, waarmee u meteen bewijst dat u inderdaad aan de regels voldoet wanneer de gemeente een inspectie doet.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een controle van uw koeltoren door een e-mail te sturen naar info@solutionlab.nl

Bevochtiging
Wanneer u bedrijf gebruik maakt van bevochtiging, is het heel erg belangrijk dat u ervoor zorgt dat er geen legionella in de installaties komt. Er komt namelijk verneveld water in de lucht, wat betekent dat, indien er legionella is, mensen het inademen en er ziek van kunnen worden. SolutionLab kan u helpen om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt. Wij kunnen een beheersplan voor uw installatie opstellen en het onderhoud doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan door een e-mail te sturen naar: info@solutionlab.nl

Glycol
Glycol is schadelijk. Het is dan ook belangrijk dat er niet teveel in de koelsystemen aanwezig is. SolutionLab kan monsters voor u nemen om de huidige hoeveelheid te bepalen en u adviseren bij het bestrijden van glycol.

Vraag vrijblijvend een offerte aan door een e-mail te sturen naar: info@solutionlab.nl

GA TERUG NAAR HET VOLLEDIGE DIENSTEN OVERZICHT

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u mee en kunnen u, indien nodig, voorzien van advies.

Contact informatie

SolutionLab BV
Kryptonstraat 32
2718 TD Zoetermeer

079-3604533
info@solutionlab.nl
www.solutionlab.nl

BTW: NL853025113B01
KvK: 58404325

Social Media

tijdelijk display none

facebook  linkedin

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.