Onderhoudsmonitoring, Begeleiding &
Legionellabeheer

Het is belangrijk dat installaties worden onderhouden. SolutionLab kan hiervoor een onderhoudsplan schrijven en de uitvoering begeleiden. Het is echter ook mogelijk dat we een al eerder opgesteld onderhoudsplan analyseren en kijken of er technische en/of financiële optimalisaties mogelijk zijn.

Met betrekking tot het Legionellabeheer willen wij graag onze opdrachtgevers ontzorgen. Daarom voeren wij, indien gewenst, alle Legionellabeheersmaatregelen zoals keerklepcontroles, Legionellamonsternames onder accreditatie, boilerreiniging, spoelronden en alle overige legionellabeheerwerkzaamheden voor u uit.

SolutionLab werkt met een online webportaal waarin alle (Legionella) en of gebouwgegevens zijn vastgelegd en dynamisch worden geactualiseerd.

Bouwbegeleiding

Bij renovatie of nieuwbouw komt veel werk kijken. SolutionLab kan u een deel van dit werk uit handen nemen en de bouw (technisch) begeleiden. We sturen de verschillende partijen aan en monitoren of er aan alle eisen en uitgangspunten van het ontwerp wordt voldaan.

Meer jaren onderhoudsbegroting/-planning

Het is vervelend om tegen onverwachte kosten aan te lopen. Om dit te voorkomen kan SolutionLab voor u een onderhoudsbegroting opstellen waarin we de kosten van het onderhoud voor de komende tien jaar voor u in kaart brengen. Daarnaast kunnen we ook een planning voor u maken wanneer het onderhoud moet plaatsvinden en kunnen wij, indien gewenst, het onderhoud ook zelf uitvoeren.

Aanbesteding

Het is altijd goed om bij verschillende partijen te kijken wat er wordt aangeboden en wat de kosten zijn. Een aanbesteding is een goede manier om deze vergelijking te doen. SolutionLab kan deze aanbesteding voor u doen. We schrijven in overleg met u een opdracht en selecteren een aantal partijen. Vervolgens kijken we, opnieuw in overleg met u, welke partij het best bij uw project past.

GA TERUG NAAR HET VOLLEDIGE DIENSTEN OVERZICHT

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag met u mee en kunnen u, indien nodig, voorzien van advies.

Contact informatie

SolutionLab BV
Kryptonstraat 32
2718 TD Zoetermeer

079-3604533
info@solutionlab.nl
www.solutionlab.nl

BTW: NL853025113B01
KvK: 58404325

Social Media

tijdelijk display none

facebook  linkedin

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.